02 mars 2009

Feberfri

Äntligen är wille feberfri efter nästan 5 dagar med över 39 graders feber.. *stackarn*
har fått ge febernedsättade hela tiden känns det som.. eftersom han har haft feberkramp med så får man ju inte låta febern stiga för mycket.. men natten mellan tors och fred hade han 40,2 och var bara ett par sekunder från att krampa när jag fick upp honom och ut i badrummet och på med en kall handuk på huvudet..ja som vi förstår har det varit ett himmla vaknade så han inte ska krampa men vi lyckades slippa de =)

så här hemma har det inte hänt allt för mycket, man har suttit här hemma .. men man är ju rätt trött själv oxå när man inte får sova mer än nån timme i taget under nätterna..
i fredags var mamma ledig som hon kom ut till oss en sväng.. hon passade wille medans jag var ute i stan en sväng å handlade och fixade lite.. var skönt å få komma ut lite =)

i helgen har vi som sagt inte gjort så mycket.. wille fick iallfalll upp en gardin i sitt rum och tobbe har varit och lackat de sista på garderobslukorna så till helgen har de torkat klart så vi kan sätta upp dom med sen är rummet klart =)

I veckan ska jag jobba en hel del tis 16-21 , ons 13-16 möte, tors och fre 16-21.

Måste åka till Öppnaförskolan lite med wille oxå nu så han får leka lite.. han är rätt trött på sina saker nu här hemma...
nähä nu ska jag laga lite mat och sen ska vi ta en sväng till stan ..
Ha de

Inga kommentarer: